Top 10 populaire leaseauto 2015

Mercedes C estate

Benieuwd naar de top 10 populaire leaseauto’s in 2015, de populaire modellen voor de zakelijke markt vanaf dit moment? Het zijn de bekende merken zoals Volvo, Volkswagen, Audi, Mercedes en BMW die een belangrijke rol spelen. Opvallende naam is Mitsubishi, al hadden we dat na het succes van afgelopen jaar met de zuinige SUV natuurlijk kunnen verwachten.

BMW en Mitsubishi

We beginnen op de 10e en 9e plaats met een BMW, het gaat om twee modellen die sterk op elkaar lijken. Onderaan de lijst vinden we de BMW 3-serie Touring, het model dat beschikbaar is vanaf iets meer dan €500 aan leasebedrag per maand. De BMW 3-serie Sedan is net iets voordeliger en duikt onder de €500 en bekleedt in ons lijstje de 9e plaats. Een plaats hoger vinden we de Mitsubishi Outlander, de auto die ook vorig jaar al zeer populair was. Dit model is beschikbaar vanaf €480 per maand.

Volkswagen, Volvo, Audi en Mercedes

Het zijn de bekende betrouwbare merken die vervolgens plaats 7 tot en met 4 innemen. We beginnen met de Mercedes-Benz C-Klasse Estate, beschikbaar vanaf €580 en goed voor de 7e plaats in ons overzicht. Een plaats hoger staat de Audi A3 Sportback, die met een vanafprijs van €353 een stuk voordeliger uitpakt. Nog een plaats hoger staat de Volvo V40 vanaf €411 per maand, de Volkswagen Passat Variant is met €451 wat duurder, maar weet desalniettemin de 4e plaats in te nemen.

Top 3 populaire leaseauto’s in 2015

Het podium is voor een Peugeot, een Volkswagen en een Volvo. Op de 3e plaats in ons overzicht vinden we de Peugeot 308 SW. Dit model is beschikbaar vanaf €339 per maand, al is het daarmee niet de meest voordelige auto uit ons overzicht. Die eer is voor de Volkswagen Golf VII, die beschikbaar is vanaf slechts €308 per maand. Het is daarmee de meest voordelige auto uit ons overzicht, die bovendien de 2e plaats bekleedt en het daarmee goed doet bij de zakelijke rijders. De hoogste plaats op het schavot is echter voor de Volvo V60. De auto is beschikbaar vanaf €550 en lijkt op alle fronten een uitstekende keuze voor de zakelijke rijder.